Home / De locatie

De locatie

Hoog Sonsbeeck is gelegen aan de Lovinklaan in Arnhem en ligt op steenworp afstand van Park Sonsbeek. In het gebouw worden 21 appartementen gerealiseerd, waaronder een penthouse. De tweelaagse parkeervoorziening biedt 28 parkeerplaatsen en 3 plaatsen voor bezoekers.

Elk appartement heeft beschikking over een eigen berging, die zich in de kelder (niveau -2) bevindt. Tevens kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke fietsenberging, die ook geschikt is voor bijvoorbeeld bakfietsen.

De situatie

Bij de uitwerking van de transformatie van de oorspronkelijke ‘Berghoeftoren’ naar appartementencomplex Hoog Sonsbeeck, heeft architect Erik van Koolwijk de karakteristieke uitstraling intact weten te houden. Door kleine aanpassingen aan de gevels en dakconstructie is hij er in geslaagd mooie, ruime appartementen met een fabelachtig uitzicht over de stad en de omgeving te creëren!

Alle appartementen hebben een eigen ruime loggia. Zo zijn de buitenruimten beschermd tegen weer en wind en de karakteristieke gevel hoefde op deze manier ook amper te worden aangepast. De woonkamers zijn allemaal aan de zuidzijde gelegen zodat er lekker van de zon kan worden genoten. De andere vertrekken liggen meer aan de noordzijde. In deze vertrekken blijft het in de zomer lekker koel.

Neem contact op met de makelaar

Neem contact op met de makelaar

Bent u al een beetje ‘verliefd’ geworden op Hoog Sonsbeeck? 
Stuur ons een mail met uw gegevens en we nemen direct contact met u op voor een vrijblijvende afspraak om uw wensen en eisen door te spreken en mogelijke vragen te beantwoorden.

OPEN MAKELAARS

Webdesign Ede Memorise