Home / Wonen met allure / In Arnhem woon je goed

In Arnhem woon je goed

Arnhem is een stad die het beste van alle werelden combineert. Midden in een heerlijke groene omgeving, met enerzijds de Veluwe en aan de zuidzijde het uiterwaardengebied en de Betuwe. Imposante bomen, prachtige parken en fraaie groene singels. En dan de fantastische tegenpool: het bruisende stadshart met een keur aan horecagelegenheden, culturele attracties en een indrukwekkend winkelaanbod.

Ontspannen

Het mag gezegd worden: in Arnhem is het goed wonen. Liefhebbers van kunst en cultuur worden volop bediend. Neem bijvoorbeeld Museum Arnhem met zijn twintig tentoonstellingen per jaar en een unieke vaste collectie van schilderijen van magisch realisten. Of op steenworp afstand het wereldberoemde Kröller-Müller Museum, middenin het Nationale Park De Hoge Veluwe met ruim 5.400 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen.

Vertier

Dichter bij huis is ook van alles te beleven. Met het Sonsbeekpark op loopafstand bent u binnen een paar passen deelgenoot van het gezellige decor van openluchtconcerten en culturele festivals. Én van de rust, want het park is meestal te typeren als een oase van groen en rust. Met kabbelende beekjes, klaterende watervalletjes, een biotoop aan plantensoorten en een bonte kakofonie van verschillende vogels.

Neem contact op met de makelaar

Neem contact op met de makelaar

Bent u al een beetje ‘verliefd’ geworden op Hoog Sonsbeeck? 
Stuur ons een mail met uw gegevens en we nemen direct contact met u op voor een vrijblijvende afspraak om uw wensen en eisen door te spreken en mogelijke vragen te beantwoorden.

OPEN MAKELAARS

Webdesign Ede Memorise